Constructia casei include si constructia zidurilor din bca sau caramida. Zidaria casei se poate construi cu caramida, BCA sau alt material de constructie pentru zidarie. O sa ma refer aici la ce preturi sa practica la un palet de caramida si la un palet de BCA si care ar fi mai avantajos pentru constructia casei dvs.

preturi la caramida si BCA Pret caramida .Caramida se gaseste pe piata in mai multe sortimente si dimensiuni. Pentru a va construi casa va recomand o caramida buna si si ieftina la un pret bun,  porotherm. Caramida porotherm este un pic mai scumpa fata de celelalte marci de caramida dar se zice ca este mai buna. Se zice, eu doar v-am zis. Caramida porotherm pleaca de la 2 lei pe bucata si ajunge la 6 lei pe bucata, in functie de dimensiunea acesteia. In medie un metru cub de caramida se gaseste la un pret caramida de 300 lei. Luati aminte ca mai sunt necesari si buiandrugi porotherm pe langa caramida ce o achizitionati.

Bca. Pret si calitati. Cand spunem BCA ne gandim la acele blocuri poroase si usoare cu care am vazut ca se construiesc unele case. Un pret la BCA v-as da dar sunt atatea sortimente si firme de vand BCA incat v-as pune in incurcatura. Cand cumparam  BCA trebuie sa fim atenti la fiecare bucata pentru ca sa nu fie bca-uri sparte sau imperfecte. Multe tipuri de bca ieftin sunt strambe si la zidaria casei o sa ne consume mult material. Bca-ul se zideste cu adeziv. Nu cu mortar pentru tencuiala alias multibat.

In concluzie va recomand sa cumparati caramida la un pret bun si bca la un pret acceptabil. Daca o sa descoperiti un pret caramida mic sau un pret la bca dubios mai bine folositi producatori cunoscuti  decat sa va compromiteti constructia casei.