imagine cu caramida aparenta klinker pe fatadaSe poarta caramida aparenta klinker foarte tare anul acesta, atat la interior cat si la exterior. Caramida klinker are o istorie destul de interesanta si pe piata locala a materialelor de constructii se gaseste adusa de un singur importator. Acum pretul caramizii aparente poate vi se pare un pic cam mare dar o data cu diversificarea si inmultirea importatorilor de caramida klinker preturile vor scadea.

Acest tip de caramida isi are originea pe la inceputul anilor 1800 si pana in ziua de astazi a fost folosita cu real succes la infrumusetarea fatadelor si mai nou a interiorului . Combinata cu  sticlă, lemn sau oţel, aceasta da posibilitatea crearii de decoratiuni interioare si exterioare unice si personalizate.

Puteti cuumpara caramida aparenta klinker la metri patrati cu preturi incepand de la 35 lei. O sa mai platiti pe elementele de colt care sunt necesare, pe mortarul de placare si pe mortarul pentru rosturi. Iar imaginea rezultata  poate varia de la clasic  si modern in functie de suprafata suport ; fatade, seminee, socluri si crame.