Pret,pareri si avantaje tabla tip tigla

Tabla tip tigla este cea mai raspandita solutie de acoperis care este in continua crestere de la lansarea pe piata din Romania. Se comercializeaza in foarte multe culori si modele. Are o rezistenta sporita, de peste 50 de ani si isi pastreaza culoarea initiala peste 15 ani. Tabla tip tigla se vinde cu accesorii care vor da un aspect deosebit acoperisului dvs.

Accesorii pentru tabla tip tigla:model de tabla lindab pe acoperis

Coama  rotunda este elementul de legatura dintre doua ape si este plasata in linie dreapta la cea mai inalta cota a acoperisului casei.

Bordura fronton este elementul ce realizeaza inchiderile exterioare de tip perimetral ale acoperisului imbracand structura din lemn.

Doliile sunt elemente din tabla ce realizeaza legatura intre doua unghiuri de sarpanta . Au rolul de a prelua precipitatiile intre unghiuri  si de a realiza o trecere cat mai putin vizibila intre unghiurile de asezare ale tiglei metalice. Exista dolie de margine si dolie de horn.

Glaful calcan se recomanda in cazul in care acoperisul existent intalneste in vecinatate o suprafata perpendiculara a unei case, unde tabla tip tigla trebuie sa formeze o inchidere perimetrala cu peretele respectiv. Acest element se foloseste pentru a nu aparea scurgeri si infiltratii dinspre zid spre interiorul cutei tiglei metalice.

Sortul de streasina este executat din tabla plana care imbraca partea de chenar din lemn a sarpantei  care are rolul  de a directiona apa de la folia anticondens spre jgheab.

Opritorul de zapada. Rolul acestui element este de a opri alunecarea zapezii totodata fiind un element de protectie impotriva caderii in exterior a zapezii si sloiurilor de gheata.

Jgheaburile si burlanele asigura o colectarea si drenarea apei de pe acoperis.

Pazia de sub jgheab. Este un element ce imbraca pazia de lemn din spatele jgheabului.

PAZIA SUB FRONTON.Este un element  care imbraca partea din lemn dupa asezarea inchiderilor laterale.

Cu atatea accesorii nu are cum sa nu va iasa un acoperis reusit, evident daca folositi tabla tip tigla.

Avantaje tabla tip tigla;

Durata de viata este de peste 50 de ani,

Rezistenta in conditii de clima aspra

Este realizata din otel zincat  si protejata in sistem multistrat pe ambele fete.

Nu crapa si nu se sparge.

Greutate  redusa

Raportul pret-durata de viata-calitate fata de alte materiale este fara indoiala favorabil clientului.