Preturi locuinte vechi vs Preturi lociunte noi

Comparatie intre preturi locuinte vechi si locuinte noi

Doriti sa achizitionati o casa sau un apartament care sa coste cat mai putin.  Aveti de ales intre locuinte recent construite si locuinte construite mai de mult. Evident zona unde este amplasata constructia conteaza foarte mult la pretul final dar nu trebuie neglijat faptul ca o locuinta noua este mai buna. Desigur daca a fost construita de o firma de constructie care a respectat planul si a folosit materialele in mod corespunzator.

Un alt avantaj care ar contrabalansa pretul mai ridicat al unei locuinte noi este izolatia mai buna, izolatie care se va reflecta in timp intr-un cost mai scazut al intretinerii.O locuinta noua are o termoizolatie cu polistiren de cel putin 10 cm. Geamuri termopan cu tamplarie de la patru camere in sus sunt obligatorii intr-o locuinta proaspat construita. Atunci cand comparam preturi locuinte noi cu locuinte vechi avem in vedere urmatoarele aspecte:preturi locuinte

Zona unde este amplasat imobilul. (O zona rezidentiala renumita va fi mai scumpa)

Tipul locuintei.(Poate fi apartament la bloc, nou sau vechi, sau poate fi casa cu curte care sigur va costa mai mult)

Vechimea imobilului si materialele din care a fost construita. (O izolatie buna si o zidarie din BCA sau caramida Porotherm vor avea intaietate in fata unui apartament vechi, tip comunist construit din prefabricate de beton.

Pana la urma pretul conteaza dar o alegere cat mai apropiata de avantajele prezentate mai sus va poate scuti in timp de bani, bani, bani.