Cand iarna isi face simtita prezenta ne gandim si noi la metode de incalzire suplimentare cum ar fi un radiator electric, o aeroterma sau un calorifer electric. Care este cel mai bun ? Cat consuma un astfel de aparat ? Se merita investitia ? In acest articol o sa abordez aceste aspecte plus cateva pareri personale despre astfel de aparate de incalzire. Sper sa va fie cu folos si, daca oferta vi se pare buna, puteti chiar si sa le cumparati de la magazinul care le comercializeaza. Am cautat sa gasesc oferte de aparate electrice de incalzit care sa combine atat pretul bun cat si functionalitatile avansate. Ca si in cazul altor recomandari facute de mine nici in acest articol nu va recomand sa cumparati cele mai ieftine produse.

Metode de incalzire pe baza de curent electric

aeroterma tesy 180 watiAeroterma. Este cel mai ieftin si rapid mod de incalzire al unui spatiu. Este utila in orice casa deoarece pana se incalzeste soba sau caloriferul dvs nu veti tremura de frig. Consuma destul de putin si are si trepte de reglare a caldurii. Chiar si vara poate fi folosita pe post de ventilator. Desi nu este cea mai ieftina aeroterma de pe piata va recomand sa cumparati Aeroterma Tesy HL 232 VPTC care are o putere de 1800 de wati.

Este un produs sigur, cu rezistenta ceramica numai bun pentru o camera de dimensiuni medii spre mari. Dispune de termostat de siguranta, doua trepte de putere reglabile si termostat de camera reglabila. Daca o cumparati urmand linkul de mai sus o sa aveti transportul asigurat gratuit si puteti opta pentru plata ramburs.

calorifer electric heinerCaloriferul electric. Dintre toate aceste metode de incalzire un calorifer electric este cel mai indicat. Acesta are o putere de incalzire mare, mentine caldura si este sigur deoarece are protectie de supraincalzire. Va recomand cu multa placere acest Calorifer electric Heiner HOFR-13 de 300 de wati care este compus din 13 elementi. Il detin si functioneaza perfect.

Produs de o firma cu renume, la un pret destul de mic pentru aparatele din gama sa, acest calorifer este util atat pentru incazirea unor spatii pe timp limitat sau chiar pe toata durata iernii. Garantia oferita de vanzator precum si transportul ce este asigurat gratuit ar trebui sa va faca sa il cumparati. Daca nu atunci cititi mai jos despre ultima metode de incalzire prezentata in acest articol.

radiator cu halogenRadiatorul electric. Candva era cel mai ravnit aparat de incalzire. Astazi, daca este un aparat de calitate, poate fi folosit cu mare succes la incalzirea spatiilor mai mici, a bucatariilor sau a birourilor. Majoritatea radiatoarelor au si functie de oscilatie pentru a acoperi o cat mai mare suprafata din camera. Un produs ieftin si bun este si acest Radiator cu halogen Heiner HRH-312 ce are o putere de 1200 wati reglabili in trei trepte de putere.

Desigur ca nu va degaja o caldura foarte mare deoarece are doar 1200 de wati dar nici consumul de curent electric nu va fi mare. Acest aparat este bun ca si metoda de completare a caldurii dintr-un spatiu deja incalzit.

Asadar metode de incalzire ar fi. Cele electrice sunt cele mai la indemana si cele mai comode. Va urez spor si inspiratie in alegerea aparatului de incalzire ideal.