Sa cumparam termopane la pret bun. Cum?

O multime de firme si firmulite care vand termopane la pret bun se zbat pe piata. Si cand ai nevoie de un geam termopan parca toate au acelasi pret, nu gasesti ceva mai ieftin. Am simtit asta pe pielea mea, cand am vrut sa cumpar o fereastra din PVC cu geam termopan.

Mai exact, dupa ce m-am decis cu privire la nuanta, numarul de camere al profilului pvc si tipul de sticla am sunat la niste baieti pe care ii cunosteam si le-am cerut o oferta de pret pentru un geam termopan cu nuanta de stejar auriu. Pentru un geam de 1 m pe un 1 m, aproximativ, mi-au cerut 500 de lei. Fara montaj.

Am pornit la ei sa le dau avansul si sa vad materialele si am avut un gust amar. In loc de profil Gealan cu patru camere am observat ca ei intentionau sa imi lucreze cu profile Baufen, unele dintre cele mai proaste si ieftine profile PVC de pe piata. Si mai ales ca era la negru, si pretul era destul de mare, am zis ~buna ziua~ si am plecat fara sa mai dau comanda.

La super marchet gasesc un pliant in stergatorul de la masina si sun, explic si aflu exact acelasi pret. Parca erau mana in mana. Pana la urma nu am facut nimic si m-am hotarat sa merg direct la un magazin, care lucreaza legal, si am gasit termopane la preturi foarte bune.

La dimensiunea specificata mai sus, pe profil RamPlast, cu 6 camere si plasa de tantari inclusa am platit pretul de 470 de lei pentru fereastra mea. Mi s-a parut ok mai ales ca am primit chitanta.

termopane la pret bun alb maro

Asadar daca doriti sa gasiti termopane la pret bun cel mai bine este sa parcurgeti urmatorii pasi :

  • Stabiliti dinainte numarul de camere ale profiluli PVC, firma producatoare si culoarea
  • Alegeti ce tip de sticla va convine
  • Nu omiteti plasa contra insectelor, daca e sau nu inclusa in pret
  • Incepeti sa cautati oferte si intrebati daca este sau nu cu montaj. Daca doriti sa economisiti bani puteti incerca sa montati termopanele singuri. Pe acest blog sigur am scris un articol despre cum se monteaza o usa sau un geam termopan.
  • Alegeti pretul cel mai bun si tineti cont daca este cu sau fara chitanta.

Va urez spor in alegerea celor mai de calitate termopane la pret bun.