Sisteme de acoperis 2015 Tabla lindab, Tigla, Tegola sau tabla zincata

In anul de gratie 2015, mai ales din luna aprilie incoace, se cauta cu disperare cam tot ce tine de acoperisul casei. Romanii, dar nu numai, construiesc case intr-o viteza uimitoare. Si se pare ca se misca repede daca au ajuns la acoperis si nu stiu ce sistem sa foloseasca.

Dupa cum stiati, sau daca inca nu ati aflat va spun eu, vedeta anului 2015 in materie de acoperis este tabla lindab. Si nu ma refer numai la tabla lindab in sine, care este produsa de firma Lindab, ci si la celelalte modele de tigla metalica. Sau tabla tip tigla.

modele pret si culori tabla lindab tip tiglaOdata cu cresterea cererii de tabla lindab au aparut o multime de firme care produc si comercializeaza tabla tip tigla. Asta este de bine deoarece concurenta aduce preturi mai mici la sistemul de acoperis din tigla metalica.

Despre cat costa tabla lindab am scris in acest articol iar daca nu sunteti hotarati cu ce sa va acoperiti casa puteti sa cititi acest articol. Pentru a stii toate etapele constructiei acoperisului si ce accesorii sunt necesare pentru a nu ploua prin acoperis dupa ce il finalizati cititi si acest articol. Iar pentru a vedea pareri si avantaje, daca folositi la acoperis tabla tip tigla, va recomand un ultim articol despre pretul si avantajele tablei tip tigla. Pentru tabla lindab in Bucuresti lasati-mi un mesaj si o sa va dau cateva firme de incredere si ieftine.

Desigur ca nu numai tabla lindab arata bine si este practica  pe un acoperis. Pentru cei mai nostalgici sau pentru persoanele ce isi doresc o casa rustica exista tigla normala. Tigla a fost si va fi un sistem de acoperis foarte folosit si asta deoarece tigla, asa cum o stim noi, exista de mii de ani. Problema cu tigla este ca, iarna, viscolul baga zapada in pod. Acest lucru se poate rezolva punand o izolatie de folie inainte de a monta lantii de lemn pe acoperis. Chiar si asa multi nu mai vor sa auda de tigla si vor pe acoperis…

Tegola. Sistemul de acoperis tegola este foarte raspandit in tara noastra. Se gaseste in multe modele si culori. Pentru toate detaliile vizitati site-ul Tegola Romania.

Ei …iate-ne si la final. Daca ati ajuns pana aici inseamna ca ce v-am prezentat mai sus nu va intereseaza. Pai daca nu vreti un acoperis cu tegola, lindab sau tigla inseamna ca doriti un acoperis acoperit cu tabla zincata.

Tabla zincata este arhicunoscuta si foarte folosita la acoperisuri de ani buni. Pana mai acum 10 ani nu vedeai decat case acoperite cu tigla sau cu tabla zincata. De ceva timp, pentru a usura montajul tablei zincate, a aparut pe piata tabla zincata cutata. Nu prea o recomand, pe tabla asta zincata cutata, deoarece este mult prea subtire si nu arata deloc bine pe acoperis. Daca tot sunteti hotarat sa acoperiti casa cu tabla mai bine luati doi mesteri buni si cumparati domnilor tabla zincata normala. O gasiti la dimensiunea de 200 pe 100 cm. Se fabrica odata la fabrica de la Buzau dar acum nu mai stiu unde sa va indrum. Lasa ca gasiti dvs.