Tencuiala decorativa sau tinci

Tencuiala decorativa vine in zeci de nuante si ii da un aspect deosebit fatadei casei dvs. Puteti incerca chiar un mix din doua-trei culori. Unii oameni chiar dau si pe interior cu tencuiala decorativa. La o lucrare recenta un client a vrut sa dea cu tencuiala decorativa in living. Prima data am fost mirat si eu la fel cum sunteti si dvs probabil, dar m-am informat la firma producatoare si am primit unda verde.  A iesit un living bestial ca sa zic asa. Deci puteti incerca si dvs ca treaba e verificata.

Sa revenim la subiect. Daca dispuneti de o anumita suma de bani va recomand sa dati fatada cu tencuiala decorativa. Este foarte rezistenta  in timp si chiar de se mai decoloreaza peste ani  puteti foarte usor sa o zugraviti cu var lavabil de exterior.

tinci sau decorativa

Daca totusi nu va permiteti sau nu va place tencuiala decorativa fatada data cu tinci nu este chiar rea. Este chiar foarte frumoasa mai ales daca folositi tinci alb de o granulatie mai mare. O sa arate aproape ca fatada data cu tencuiala decorativa. Pentru a-i spori rezistenta in timp puteti sa ii aplicati o vopsea de exterior cauciucata si ati facut o fatada de 5 stele. Un incovenient este ca fatada data cu tinci nu va rezista atat de bine la diverse lovituri si nici la fisuri care vrem nu vrem tot mai apar.

Orice ati alege informati-va despre calitatile acestor doua sisteme si comparatile din toate punctele de vedere. Apoi o alegeti pe care credeti ca va avantajeaza mai bine.