Termopane ieftine

Tot cautand sa montez geamuri termopan la apartament ce il renovam am batut la usa mai multor firme. Am batut cu mana sau cu telefonul, dar am cam avut de furca. Firmele se ocupau cu productia de usi si ferestre cu geam termopan lucrau si pe aluminiu si pe PVC. Dupa ce am facut o selectie am selectat cea mai avantajoasa oferta. Fata de restul firmelor am obtinut un pret redus cu 700 de ron. Si ma refer aici la trei ferestre mari si una mica la baie.

Ma intreb cum este posibil asa ceva? Oare daca aveam de pus o suta de ferestre si usi termopan, cati bani as fi economisit? Va sfatuiesc si pe dumneavoastra sa cautati cat mai multe oferte atunci cand vreti sa va puneti termopane ieftine. Pe net am gasit si eu.Preturi-materiale-constructii-ieftine

Sa revin la baietii mei. La o jumatate de ora dupa ce le-am dat telefon si mi-au spus pretul, au venit si au luat masurile . A doua zi termopanele mele erau gata ramanand ca sa le vina sticla. A ramas ca ziua urmatoare sa vina sa le monteze si asa au facut. Montajul a decurs repede si fara cusur. Am oprit numarul de telefon ca sa le mai dau clienti. Daca va intereseaza termopane ieftine in zona de Sud Est a tarii puteticere nr de tel. Pentru comenzi mari sunt disponibili in toata tara. A… Si au oferit si chitanta. Mai rar vezi in Romania asa ceva.