Cred ca merita vazute si de catre dumneavoastra aceste trei bucatarii albe. Nu sunt albe pur si simplu ci intregul design interior al acestora este gandit in jurul culorii alb. Evident, pe alocuri, unele elemente de culori diferite se strecoara subtil.

Din nefericire aceste bucatarii albe nu sunt potrivite de amenajat in orice casa, trebuie sa aveti spatiu suficient pentru a va bucura de designul acestora. In unele situatii, dupa cum veti vedea la fotografia numarul 2, trebuie sa alocati intreg parterul pentru amenajarea bucatariei dupa designul propus.

Prima bucatarie este de tip insula, unde apropierea familiei in jurul mesei este inevitabila. Un mic dejun dimineata, o cina in familie seara, orice eveniment minuscul poate fi transformat intr-unul special datorita designului acestei bucatarii albe.

amenajari bucatarii albe

 

O alta bucatarie alba, o noua poveste frumoasa. Nu cred ca exista om care sa nu doreasca aceasta bucatarie. Priviti mai jos si imi veti da dreptate.

bucatarie parter alb

Simpla, intinsa si alba. O bucatarie bazata pe culoare alb cu care va veti uimi musafirii si prietenii. Dar, dupa cum am specificat mai sus, va trebuie spatiu mare pentru a pune in practica designul din fotografie. Insa nu va panicati deoarece mai jos este o imagine in care veti descoperi o bucatarie alba mai usor de amenajat.

bucatarie alba moderna

Ei, asa-i ca este impecabila ? Mai multe nu spun, va las sa o admirati mai departe.

Nu stiu de ce mi-a venit sa va prezint aceste bucatarii albe dar sper ca v-au placut. Numai bine!