Sapa peste hidroizolatie bituminoasa in camera in care a fost parchet clasic

Sa vedem ce solutie gasim pentru indreptarea unei sape intr-o camera unde a fost parchet clasic peste strat de hidroizolatie bituminoasa.Intrebarea unui cititor suna cam asa:

Casa la tara model american cu fatada din lambriu de lemn albIn apartament am avut parchet de pe vremea lui Ceausescu, am scos parchetul deoarece nu era drept. Sub parchet am avut ceva carton sau nu stiu ce presat lipit pe sapa cu bitum spuneti-mi cum pot turna o sapa autonivelanta deoarece am inteles ca pe bitum nu face priza si inca ceva sapa ce este in unele locuri suna gol mai tarziu ma poate acest lucru afecta daca torn sapa autonivelanta? Mesterul ma sfatuieste sa pun osb dar eu vreau ce mai solid si mai rezistent ca si sapa autonivelanta. Va rog sa ma sfatuiti. Va multumesc!

Desi nu am intampinat aceasta situatie va recomand sa amorsati hidroizolatia bituminoasa, sa aplicati cu bidineaua doua straturi de hidroizolatie si apoi sa turnati sapa autoniovelanta. Unde suna a  gol verificati daca este vorba de fisuri sau daca sapa nu are priza de suprafata suport. Daca nu are priza decopertati acea suprafata. Daca mai aveti neclaritati contactati-ma.