Modele de usi termopan montate la interior

Ca tot veni vremea sa modernizati locuinta ce ar fi sa schimbati si usile. Nu ar fi mai bine sa montati usi de termopan? Adica sa sunati la o firma de termopane si sa cereti o estimare de pret pentru usi cu tamplarie din PVC sau aluminiu cu geam termopan sau tripan. Pe scurt este vorba de usi de termopan. Daca o sa aveti amabilitatea sa cititi mai departe o sa descoperiti de ce nu este indicat sa montati usi de termopan la interior.

In primul rand este suficient sa aveti montate la exterior usi si ferestre deUsi de termopan la interior termopan. Daca mai montati si la interior camera nu va mai permite schimbul de aer. Adica veti locui intr-un spatiu etans unde se va instala umezeala si mirosul neplacut. La o camera care are montata usa de termopan la interior si pe deasupra mai are si fereastra din tamplarie PVC cu geam termopan soba pe gaz sau pe lemne nu mai trage sau trage foarte greu. Vorbesc aici de sobele bine facute nu de cele care trag lemnul pe horn inainte de a arde. Si chiar daca aveti incalzire electrica sau chiar calorifer tot nu este sanatos deoarece aerul proaspat care contine oxigen nu va intra inauntru, in interior ramanand dioxidul de carbon eliminat din respiratia dvs.

Alternativa la usi de termopan montate la interior

 Usile din lemn natural sunt si frumoase si durabile.Se pot face la orice dimensiune iar tamplari buni inca exista. Pentru cei mai modernisti puteti monta la interior usi din MDM sau din lemn stratificat. Orice ati alege in afara de usi de termopan la interior este recomandat. Si probabil si mai ieftin.

Daca nu v-am  convins nu-i nimic pentru ca tot eu va pot ajuta sa gasiti o firma de termopane iefine. Am scris aici toate detaliile.