Zidirea cu adeziv pentru BCA sau cu mortar clasic

Buna  sunt Teo din Hunedoara  si v-as ruga sa-mi spuneti cum as iesi mai bine, cu zidirea cu adeziv pt bca sau cu mortar clasic facut la betoniera?   va multumesc

In ce sens va referiti cand spuneti mai bine? La bani sau la calitate si durabilitate? Eu o sa presupun ca aveti bani si o sa va explic varianta corecta in zidirea BCA-ului.

BCA se zideste cel mai bine cu adeziv pentru BCA. Adezivul pentru acest sistem de zidarie este mai avantajos pentru ca face priza mai bine cu BCA-ul. Consumul nu este mare deoarece  se zideste intr-un strat subtire. Costul pe sacul de adeziv pentru BCA il gasiti AICI.

mortar sau adeziv pt bca la zidirea bcaCat despre zidirea boltarilor din BCA cu multibat sau cu ciment si cu var, nu va recomand sa o faceti deoarece rosturile intre bucatile de BCA vor iesi mari si nici priza buna nu va face deoarece apa din mortar va fi atrasa de boltarul din BCA. Iar daca, ulterior, vreti sa mai faceti o corectie la zidul din BCA, nu mai este posibil decat daca o sa curatati mortarul deja existent si sa puneti altul.

Deci si prin urmare la zidirea BCA -urilor va recomand adezivul pentru BCA .