Despre amenajari living putem avea o discutie interminabila. Zi de zi  apare o noua moda si primul care intra in vizor pentru amenajare este livingul.

Sunt 1000 de moduri de  amenajari living si parca nu sunt de ajuns. Fiecare mod de amenajare vine cu ceva nou si unic prin aspect, prin starea pe care o inspira sau prin impresia pe care o lasa musafirilor. Cand amenajati livingul trebuie sa va ganditi ca nu numai dumneavoastra o sa-l admirati zi de zi ci si toate persoanele care va vor calca pragul casei. De aceea trebuie sa va ganditi si sa va documentati bine. Am selectat  mai jos cele mai intalnite modele de livinguri. Pentru a vizualiza fotografii cu livinguri accesati galeria foto. Sa incepem cu:
Stilul Contemporan MinimalistAcest stil este actual si combina simplitatea si eleganta mobilierului cu peretii zugraviti modern. Parchetul va fi in contrast cu mobilierul si usile. Un astfel de living este dotat cu fotolii si canapele din piele naturala care   sunt orientate spre un corp de mobilier in care este incastrat televizorul. Peretele din spatele corpului de mobilier poate fi placat cu piatra naturala in ton cu culoarea celorlalti pereti. Tavanul este din rigips, zugravit alb  iar iluminatul se face  cu o lustra din lemn suspendata de acesta. Lustra va fi in nuanta cu restul obiectelor de mobilier. Un astfel de living nu te da pe spate dar in schimb va creea o stare de liniste si armonie tuturor acelora care va vor vizita, bineinteles ca si dumneavoastra.