L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

cum se pune gresie 66

Amenajari si constructii in BUZAU

Amenajari interioare-exterioare in Buzau si imprejurimi

Recomandare echipa care ofera lucrari de amenajari interioare. Nu este greu de lucrat in amenajari interioare, oricine poate lucra in ziua de azi. Dar sa faci amenajari de calitate ,care sa dureze si sa multumeasca clientul multi ani de la finalizarea lucrarii, este un lucru mai greu de obtinut. Cei care si-au renovat casa sau apartamentul cu persoane necalificate stiu ce vreau sa spun. Daca locuiti in orasul Buzau sau in imprejurimi si va doriti o locuina amenajata corect, care sa dureze, la un pret decent, puteti contacta echipa Constructii Buzau. Au peste 15 ani de experienta in domeniul constructiilor ,ramura amenajari interioare si exterioare.

Pentru ei calitatea unei lucrari este mai importanta decat sa se grabeasca la alta lucrare si si-au propus sa aiba doar clientii multumiti. Au realizat o multime de lucrari de amenajari interioare si exterioare in Buzau si nu numai.

Iata si cateva preturi la amenajari interioare si exterioare pe care le practica. O negociere se mai poate face, bineinteles, dar la lucrari mai mari:
-montaj gresie pe sapa autonivelanta 45 lei mp
-montaj gresie pe sapa de nisip 50 lei mp
-montaj faianta pe pereti de rigips 40 lei mp
-montaj faianta pe pereti tencuiti 45 lei mp
-montaj piatra decorativa pe fatada 50 lei mp

-Montaj tapet 20 lei mp
-montaj tavane din gipscarton la gata 60 lei mp
-montaj pereti din gipscarton la gata 60 lei mp
-aplicare tinci 10 lei mp
-montaj polistiren pe fatada 12 lei mp
-tencuiala pereti 20 lei mp
-tencuiala tavane 24 lei mp
-aplicare tencuiala decorativa si de soclu 19 lei mp
-montaj parchet laminat 7=20 lei mp

La lucrarile la gata, aceste preturi sunt orientative ,pretul final fiind mai mic. In plus ,daca veti avea o colaborare,va pot indruma catre cele mai bune magazine de constructii, firme de termopane etc pentru a face economie fara a face rabat de la calitate. Au si un site de prezentare, ConstructiiBuzau.com .