L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

Cum poti sa ai o casa moderna cand te apuci de amenajari interioare sau renovari

Visul de a avea o casa frumoasa este usor de realizat daca ai putina imaginatie si doua minute sa afli cateva secrete. Indiferent daca iti renovezi locuinta sau iti amenajazi pentru prima oara casa nou construita, trebuie sa stii ca ii poti da un aspect unic personalizand-o cu tot felul de decoratiuni din lemn, mdf sau wpc. Si ma gandesc aici la paravane decorative, masti de calorifer, riflaje, mobilier iesit din tipare. Asadar, am pentru tine niste exemple din aceste decoratiuni din lemn, cu poze detaliate si sfaturi de amplasare.

Incepem cu mastile de calorifere, deoarece au luat o foarte mare amploare de cand oamenii au realizat ca isi pot schimba aspectul locuintei cu bani putini si fara sa renunte la sistemul de incalzire bazat pe radiatoare din otel, aluminiu sau fonta. Si astfel vechile radiatoare, care ar fi trebuit sa fie schimbate, au ramas ascunse in spatele mastilor de calorifere si isi fac treaba in continare iar casele arata alfel, mult mai bine. Iata cateva modele de mascari ale radiatoarelor:

Dupa o portie sanatoasa de imagini cu mascari pentru radiatoare executate de Vila Home Design, propun sa vedem cum mai putem schimba in bine aspectul locuintei noastre. Un mod simplu, curat si rapid este montajul riflajelor din lemn, mdf sau wpc. Aceste panouri riflate creeaza amenajari interioare fabuloase si unice si nici nu trebuie sa dai o caruta de bani. Ai de ales dintr-o gama mare de modele, cateva iti voi arata si mai jos, si poti sa faci montajul chiar tu, fara batai de cap. Poti sa alegi orice culoare si vei creea o locuinta amenajata modern. Aceste riflaje din lemn, mdf sau wpc se pot folosi ca si paravane despartitoare sau lipite de perete, tu alegi. Iata cateva modele:

Si am lasat pentru final ce e mai frumos. Daca vrei sa iesi in evidenta cu locuinta ta proaspat amenajata, daca vrei sa primesti complimente de fiecare data cand te viziteaza cineva, trebuie sa optezi pentru paravane decorative. Aceste panouri frumos lucrate sunt realizate cu precizie si migala, in cele mai variate modele, din lemn sau mdf, si dau o nota de eleganta si rafinament casei unde sunt instalate, creand partitii intre anumite puncte de interes ale locuintei. Iti las mai jos cateva modele si te vei convinge singur despre valoarea acestora in peisajul oricarei case amenajate modern si cu bun gust.

 

Asadar, ai vazut cat de usor poti schimba aspectul casei tale alegand dintre diversele decoratiuni din lemn, mdf sau wps. Inspiratie maxima iti doresc!