L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

Cum sa schimbi aspectul casei rapid si cu bani putini

Cand vrei o schimbare in viata ta si simti ca spatiul tau locativ nu iti mai da acea senzatie liniste si confort, a venit momentul sa te ocupi de amenajarea interioara a casei. Si cum renovarea totala iese din discutie daca nu ai un buget generos, cel mai facil este sa incerci sa schimbi aspectul locuintei tale cu un buget mic dar folosind idei inteligente. Asadar, astazi, iti voi arata cateva trucuri de schimbare a aspectului spatiului tau interior care nu vor costa o avere dar vor avea un impact puternic asupra linistii si confortului tau si a familiei tale.

Schimba nuanta peretilor. Un mod ieftin si eficient de a improspata aspectul casei tale este sa aplici un nou strat de vopsea lavabila. Daca alegi o nuanata in voga, alaturi de cateva accesorii, vei simti ca locuiesti in alta casa. Vopseaua lavabila te va costa cateva sute de lei si manopera va fi gratuita daca vei incerca sa zugravesti tu. Daca nu ai habar poti cauta pe internet cum se aplica vopseaua lavabila si vei descoperi cat de simplu este.

 

Scoate in evidenta unul dintre pereti. Ai mai multe variante de a face asta. Poti folosi tapet sau riflaj. Un model de tapet in tendinte iti va tine casa tanara multi ani de zile iar alegerea unui riflaj din lemn va conferi stil si eleganta casei tale. In ambele cazuri nu vei plati mai mult decat cateva sute de lei iar montajul l-ai putea face si singur, evident, tot cautand pe internet sau YouTube cum se monteaza riflajul pe pereti si cum se lipeste tapet.

Schimba aspectul podelei. Daca ai o podea din lemn masiv o poti reconditiona si ii poti aplica un lac care sa o puna in valoare. Complementar, te poti orienta catre niste modele de covoare taranesti care vor arata semzational in combinatie cu lemnul. Daca ai pardoseala din gresie o poti vopsi sau poti pune alta gresie pentru a scapa de modelul vechi. Si in acest caz vei plati doar cateva sute de lei iar daca vei pune mana la treaba vei scuti banii de manopera care, de cele mai multe ori, sunt partea cea mai costisitoare dintr-o renovare.

Asadar se poate schimba aspectul casei cu bani putini. Ai nevoie de putina imaginatie, de vointa si de implicare in amenajare.