L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

glet ecologic

Glet pe faianta, vopsea pe ulei sau alt suport neconventional

Aplicare glet pe faianta, mozaic, vopsea pe baza de ulei, plastic,tencuiala veche etc. Tot cautand pe internet o solutie de gletuire a unui perete placat cu faianta, am gasit gletul RASOBUILD ECO TOP. Nu eram dispus sa decopertez vechea faianta, sa dau cu tinci, sa car atata moloz si sa umplu casa de praf. Asa ca am gasit un site unde se vinde acest produs deosebit care adera pe suporturi mai neconventionale. Pe langa faptul ca se da glet  pe faianta, mozaic, vopsea pe baza de ulei, plastic, tencuiala veche, tencuieli si mortare pe baza de ciment, acest glet Rasobuild Eco Top este si ecologic.

glet ecologic

Iata cateva informatii despre gletul care se da chiar si pe faianta. Este un glet ecologic care se aplica exact ca un glet obisnuit. Se gaseste in doua granularitati (fin si foarte fin) si in doua culori (alb si gri). Are un randament bun consumandu-se 1,1 kg pe metrul patrat. Se poate aplica atat la interior cat si la exterior.

Gletul Rasobuild Eco Top este un material care contine materii prime reciclate. Este ecologic iar la sfarsitul duratei lui de viata poate fi reciclat ca material inert. Pentru mai multe detalii despre acest glet care se da pe mozaic, faianta, plastic etc puteti  vizita MAGAZINUL ONLINE de materiale de constructii care il comercializeaza.

 

Un răspuns la „Glet pe faianta, vopsea pe ulei sau alt suport neconventional”

  1. Avatar Gicu
    Gicu

    Buna ziua, unde gasesc mai exact clet de faianta rezistent

Comenteaza omule daca ai ceva de zis ! Tacerea nu e buna.