L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

Proiect casa economica cu garaj potrivita pentru 4-5 persoane

In cazul in care iti doresti o casa mica, doar cu parter, care sa fie confortabila si sa nu coste o avere constructia la cheie iti recomand cu caldura acest model de casa. Mai multe detalii, chiar si un pret estimativ, vei afla daca urmaresti cu atentie acest articol.

Casa aceasta are suprafata utila de 98,3 metri patrati si este gata sa gazduiasca o familie de pana la 4 persoane. Fatada acestei case este deosebita, fiind infrumusetata cu caramida clinker, piatra naturala si tencuiala decorativa. Are un aspect modern la exterior iar forma acoperisului in doua ape o face sa fie si rapid si ieftin de construit. Designul acestui model de casa doar cu parter este potrivit atat in zonele rurale cat si in cele urbane.

Fiind o casa pe un singur nivel vei scapa de urcatul suparator al scarilor si de incalzitul unei case mai mari. Casa de fata este numai buna pentru tine si familia ta si nu te costa o avera sa o intretii, mai ales ca este construita din materiale eficiente energetic. In functie de zona ta, acest proiect de casa doar cu parter iti ofera solutii diverse de incalzire pe timpul iernii(gaze, cazan pe combustibil solid, centrala electrica).

Plan parter. Compartimentarea acestei case este ergonomica si orientata spre confortul locatarilor. Dupa cum poti observa pe planul de mai jos casa este impartita in trei zone distincte: zona de zi, zona de noapte si zona utilitara.

Zona de zi este formata din camera de zi in suprafata de 26,4 mp si din bucataria open space de 9,5 mp. Bucataria dispune de o camara de 3,3 mp. Din living room se poate iesi pe o terasa exterioara neacoperita. Zona de noapte este formata din 3 dormitoare. O baie de 6,4 mp este pregatita sa le deserveasca cu brio. Zona utilitara este formata din camera tehnica si din garaj.

Asezarea pe teren si privirea in sectiune.

Pret estimat. Avand in vedere ca prezenta casa are suprafata construita de 150 mp, cea utila fiind de 98 mp la acre se mai adauga si zonele utilitare si garajul, pretul acestei case este unul avantajos.

Inaltimea relativ mica a casei, de doar 5,82 metri si amprenta la sol de 16,77pe 8,97 metri si faptul ca planseul de deasupra este din lemn, fac ca pretul final al acestei case sa fie sub 50 mii euro. Pe langa acest cost trebuie sa ai in vedere si actele necesare constructiei, proiectul si pretul terenului.

sursa: proiectat.ro