L. A. Constructii

Amenajari interioare, preturi, proiecte si constructii case

Unde gasesti sa cumperi proiecte de case realizate de cei mai buni arhitecti

Acest articol este o recomandare pentru cei aflati in cautarea unui proiect de casa executat de un arhitect autorizat, cu drept de semnatura. Cu respectivul proiect iti poti construi casa in regie proprie sau cu ajutorul unei firme de constructii. De fapt, tot pe PROIECTAT.ro vei gasi si o baza de date cu firme de constructii din intreaga tara.

Case doar cu parter. In general sunt cautate de catre cei care au un buget mic sau nu au nevoie de mult spatiu. O alta categorie care este in cautarea proiectelor de case doar cu parter sunt oamenii cu terenuri mari.

Case cu parter si mansarda. Cele mai populare case sunt acestea. Majoritatea oamenilor care cauta proiecte de case se orienteaza catre o astfel de locuinta. Principalul motiv tine de factorul estetic dar mai sunt si alte motive, mai degraba financiare. Cei care nu isi permit o casa cu etaj aleg una cu mansarda. Evident, au parte si de impozit mai mic dar si de costuri de executie reduse cu 25%.

Casele cu etaj. Nu multa lume isi permite o astfel de casa dar cine alege un proiect de casa cu etaj o sa fie super multumit de rezultatul final.

Asadar, daca ti-a placut un model de casa vazut pe internet sau daca ti se potriveste unul dintre proiectele de case expuse pe PROIECTAT.RO, nu mai sta pe ganduri si comanda-ti unul.